PASSIE VOOR PERFECTIE

Tuinontwerp

Bent u op zoek naar een hovenier die samen met u uw droomtuin kan realiseren? Bij Honkoop Hoveniers bent u aan het juiste adres vanaf tuinontwerp tot en met het tuinonderhoud! Met Passie voor Perfectie werken wij aan alle onderdelen die komen kijken bij het realiseren van uw droomtuin, zodat u jarenlang van uw tuin kunt genieten in alle seizoenen. Wilt u een impressie van eerdere tuinontwerpen en tuinen die we hebben aangelegd? Neem dan eens een kijkje in ons portfolio

Tuinontwerp Honkoop Hoveniers

Bij Honkoop Hoveniers werken vakspecialisten die jarenlange ervaring hebben op het gebied van tuinen aan uw tuinklus. Hierdoor kunnen we u uitstekend helpen bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw droomtuin door het jaar heen. Bij Honkoop Hoveniers kunnen we uitstekend advies geven over uw tuin en leveren we maatwerk in uw klussen. We zien snel of uw wensen gerealiseerd kunnen worden en hoe dit mogelijk is. Door persoonlijke aandacht en een gesprek over uw tuinontwerp zorgen we ervoor dat uw tuin precies naar wens wordt aangelegd! 

Aanleg droomtuin

De vakspecialisten van Honkoop Hoveniers bespreken uw wensen met u en informeren u over de mogelijkheden voor uw droomtuin. Nadat u uw keuze hebt gemaakt, gaan we zo snel mogelijk aan de slag met het aanleggen van uw bestrating of groen! Vervolgens kunnen we uw droomtuin tot in de puntjes blijven onderhouden en verzorgen, zodat u jarenlang in elk seizoen kunt genieten van uw droomtuin! Honkoop Hoveniers volgt dus het stappenplan van ontwerp, aanleg en onderhoud, wat het mooiste resultaat oplevert voor uw bestrating Geldermalsen.

Mogelijkheden tuinontwerp

Honkoop Hoveniers informeert in het gesprek over het tuinontwerp naar de wensen en eisen van de klant en neemt de afmetingen en ruimte van de tuin, net als het zicht vanuit huis, etc. mee in de bespreking. Vervolgens maken we een tuinontwerp., dat uiteraard aan u gepresenteerd wordt en verder wordt besproken. Op deze manier kan uw droomtuin gerealiseerd worden, precies zoals u wilt. Bij Honkoop Hoveniers ontvangt u een gepersonaliseerd, exclusief tuindesign met oog voor detail. Nadat uw tuinontwerp gemaakt is, zorgen we ervoor dat uw tuin met Passie voor Perfectie wordt aangelegd en onderhouden. Naast het tuinontwerp zijn dus ook de aanleg en het onderhoud bij ons in goede handen. 

Tuinontwerp contact

Zou je een idee willen hebben van de kosten voor jouw tuinklus? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Honkoop Hoveniers voor uw tuinontwerp, -aanleg of -onderhoud. Door de nauwe samenwerking met onze collega-ZZP'ers kunnen we lage tarieven en brede inzetbaarheid realiseren. Wij helpen u graag verder bij het realiseren van uw droomtuin en creëren uw tuinontwerp met oog voor detail.