PASSIE VOOR PERFECTIE

Tuinontwerp

Bent u op zoek naar een hovenier die samen met u uw droomtuin kan realiseren? Bij Honkoop Hoveniers bent u aan het juiste adres vanaf tuinontwerp tot en met het tuinonderhoud! Met Passie voor Perfectie werken wij aan alle onderdelen die komen kijken bij het realiseren van uw droomtuin, zodat u jarenlang van uw tuin kunt genieten in alle seizoenen. Wilt u een impressie van eerdere tuinontwerpen en tuinen die we hebben aangelegd? Neem dan eens een kijkje in ons portfolio

Tuinontwerp Honkoop Hoveniers

Gezien de jarenlange ervaring in tuinontwerp en tuinaanleg van onze vakspecialisten, zorgt Honkoop Hoveniers voor de perfecte tuinaanleg bij u. Met ons advies en maatwerk wordt uw droomtuin dus realiteit! Laten we snel in gesprek gaan over uw wensen en over de mogelijkheden. Honkoop Hoveniers zorgt ervoor dat uw tuin precies naar uw wens wordt aangelegd. Uw tuinontwerp en tuinaanleg is dus in goede handen bij ons. Tot gauw bij Honkoop Hoveniers!

Aanleg droomtuin

Nadat we samen een plan hebben gemaakt en goedgekeurd, gaan we zo snel mogelijk aan de slag met het aanleggen van uw bestrating of groen! Na de aanleg van uw tuin, kunnen we uw droomtuin tot in de puntjes blijven onderhouden en verzorgen. Zo hebt u jarenlang in elk seizoen de allermooiste tuin! Honkoop Hoveniers volgt dus het stappenplan van ontwerp, aanleg en onderhoud en zorgt zo voor een prachtig resultaat voor uw bestrating Geldermalsen.

Mogelijkheden tuinontwerp

Honkoop Hoveniers informeert in het gesprek over het tuinontwerp naar de wensen en eisen van de klant en neemt de afmetingen en ruimte van de tuin, net als het zicht vanuit huis, etc. mee in de bespreking. Vervolgens maken we een tuinontwerp., dat uiteraard aan u gepresenteerd wordt en verder wordt besproken. Op deze manier kan uw droomtuin gerealiseerd worden, precies zoals u wilt. Bij Honkoop Hoveniers ontvangt u een gepersonaliseerd, exclusief tuindesign met oog voor detail. Nadat uw tuinontwerp gemaakt is, zorgen we ervoor dat uw tuin met Passie voor Perfectie wordt aangelegd en onderhouden. Naast het tuinontwerp zijn dus ook de aanleg en het onderhoud bij ons in goede handen. 

Tuinontwerp contact

Zou je een idee willen hebben van de kosten voor jouw tuinklus? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Honkoop Hoveniers voor uw tuinontwerp, -aanleg of -onderhoud. Door de nauwe samenwerking met onze collega-ZZP'ers kunnen we lage tarieven en brede inzetbaarheid realiseren. Wij helpen u graag verder bij het realiseren van uw droomtuin en creëren uw tuinontwerp met oog voor detail.