PASSIE VOOR PERFECTIE

Tuinontwerp

Bent u op zoek naar een hovenier die samen met u uw droomtuin kan realiseren? Bij Honkoop Hoveniers bent u aan het juiste adres vanaf tuinontwerp tot en met het tuinonderhoud! Met Passie voor Perfectie werken wij aan alle onderdelen die komen kijken bij het realiseren van uw droomtuin, zodat u jarenlang van uw tuin kunt genieten in alle seizoenen. Wilt u een impressie van eerdere tuinontwerpen en tuinen die we hebben aangelegd? Neem dan eens een kijkje in ons portfolio

Tuinontwerp Honkoop Hoveniers

Honkoop Hoveniers werkt met vakspecialisten die jarenlange ervaring hebben op het gebied van tuinen. We weten daarom alles af van de verschillende mogelijkheden voor tuinen en kunnen u goed adviseren wat betreft uw droomtuinontwerp. We zien snel of uw wensen gerealiseerd kunnen worden en hoe dit mogelijk is. Door persoonlijke aandacht en een gesprek over uw tuinontwerp zorgen we ervoor dat uw tuin precies naar wens wordt aangelegd! 

Mogelijkheden tuinontwerp

Honkoop Hoveniers informeert in een gesprek naar de wensen en eisen van de klant en neemt de afmetingen en ruimte van de tuin, net als het zicht vanuit huis, etc. mee in de bespreking en maakt een tuinontwerp. Dit wordt uiteraard aan u gepresenteerd en verder besproken, zodat uw droomtuin gerealiseerd kan worden precies zoals u wilt. Zo ontvangt u een gepersonaliseerd, exclusief tuindesign met oog voor detail. Nadat uw tuinontwerp gemaakt is, zorgen we ervoor dat uw tuin met Passie voor Perfectie wordt aangelegd en onderhouden. Naast het tuinontwerp zijn dus ook de aanleg en het onderhoud bij ons in goede handen. 

Tuinontwerp contact

Bent u benieuwd naar de kosten voor uw tuinaanleg en - ontwerp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag een offerte aan! Honkoop Hoveniers helpt u graag verder bij het realiseren van uw droomtuin.