PASSIE VOOR PERFECTIE

Honkoop Hoveniers

Tuinontwerp


Als u op zoek bent naar een ervaren en bekwame hovenier voor uw tuinaanleg, zit u bij Honkoop Hoveniers goed. We helpen u graag bij uw tuinontwerp en houden hierbij veel rekening met uw wensen. Onze hoveniers weten als geen ander waar ze op moeten letten bij het aanleggen en ontwerpen van tuinen en geven u dan ook graag advies over materiaalkeuzes en combinaties qua beplanting, bodem en bestrating. Samen zorgen we ervoor dat uw tuin in ieder seizoen straalt en dat deze helemaal past bij u en uw woning!

Hoe gaat tuinontwerp bij Honkoop Hoveniers?

Wanneer u ervoor kiest uw tuinontwerp te laten maken door ons, plannen we allereerst een gesprek in waarin we uw wensen en de mogelijkheden doorspreken. Uiteraard komen we dan ook op locatie kijken. Zo weten we bij het tuinontwerp precies hoe groot uw nieuwe tuin gaat worden en op welke plaats deze gerealiseerd gaat worden. 

We maken vervolgens een tuinschets, waarin we alle ideeën en plannen uitwerken. Hierbij hoort ook een beplantingsplan, waarin alle planten en bomen uitgewerkt staan, en een lichtplan, waarin we aangeven welke delen van de tuin verlicht zullen gaan worden. We kunnen u zelfs van dienst zijn met een 3D tuinfilm, die uw tuin in het levensecht weergeeft. Zo kunt u precies zien waar u tevreden mee bent of wat nog anders kan.

Belangrijke aspecten waar we verder rekening mee houden zijn onder andere voldoende schaduwplekken en privacy. We staan dan ook tot uw dienst bij het aanleggen van veranda's, schuttingen en heggen.

Ons doel is ervoor zorgen dat u 100% tevreden bent met uw nieuwe tuin en daar nog jaren plezier van hebt. Uiteraard kunnen we u ook met Passie voor Perfectie na uw tuinontwerp en tuinaanleg verder helpen in tuinonderhoud.

Vormgeving van de tuin

Bij de vormgeving van uw tuin zijn zichtlijnen erg belangrijk. Door zichtlijnen te realiseren heeft uw tuin een mooie doorkijk vanuit verschillende plaatsen. Graag zorgen we vanuit verschillende perspectieven voor een evenwichtig beeld aan bestrating, planten en bijvoorbeeld veranda of terras. Uiteraard zijn de zichtlijnen vanuit het huis gezien het belangrijkst. Ook vanachter het glas moet u immers bij slechter weer van uw tuin kunnen genieten!

Daarnaast kunnen we om vorm in uw tuin te realiseren uiteraard dood materiaal gebruiken, zoals houten palen of sierbestratingsornamenten. Ook levende planten kunnen echter uitstekend gebruikt worden om vormen mee te creëren! De manier waarop beplanting ten opzichte van elkaar wordt geplaatst helpt hierin mee, maar ook de vorm van struiken of de soorten beplanting zijn belangrijk.

Honkoop Hoveniers maakt tuinen in alle soorten en maten, van strak tot organisch. Ook maken we graag tuinen met een combinatie van strak en organisch. Dit zorgt voor een overzichtelijke, maar ook levende tuin.

Duurzaam tuinontwerp

Honkoop Hoveniers stimuleert u graag om bomen of heesters te besparen vanuit een oude tuin, wanneer deze nieuw aangelegd of gerenoveerd wordt. Zo hoeven we de tuin niet te rooien, wat veel energie scheelt. Vaak staan deze bomen of heesters ook al op plaatsen waarover nagedacht is, wat betekent dat ze niet per se op een onhandige plaats staan. We kunnen het verdere tuinontwerp er dan gewoon omheen realiseren.

Ook vinden we het enkel goed als we bestaande materialen kunnen hergebruiken. Vertel ons dus gerust over planten die u vanuit uw huidige tuin mee zou willen nemen in een nieuwe tuin of over sierornamenten en dergelijke. Zo dragen we met elkaar ons steentje bij aan duurzaamheid!

Uw tuinontwerp door Honkoop Hoveniers

Wilt u uw tuinontwerp laten maken door Honkoop Hoveniers? We helpen u met plezier verder en zullen uw tuin met Passie voor Perfectie realiseren. Graag horen we van u en uw wensen. Plan via onderstaande knop uw afspraak in bij ons of neem contact met ons op om uw vragen te stellen. We hopen u snel te ontmoeten bij Honkoop Hoveniers!

Tuinontwerp maken

Bent u op zoek naar een hovenier die samen met u uw droomtuin kan realiseren? Bij het creëren van uw droomtuin is een goed doordacht tuinontwerp van groot belang. Bij Honkoop Hoveniers bent u aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van prachtige tuinen die perfect passen bij de wensen en behoeften van onze klanten. Van tuinontwerp tot en met het tuinonderhoud, Honkoop Hoveniers staat voor u klaar! Met Passie voor Perfectie werken wij aan alle onderdelen die komen kijken bij het realiseren van uw droomtuin, zodat u jarenlang van uw tuin kunt genieten in alle seizoenen. Wilt u een impressie van eerdere tuinontwerpen en tuinen die we hebben aangelegd? Neem dan eens een kijkje in ons portfolio

Tuinontwerp Honkoop Hoveniers

Gezien de jarenlange ervaring in tuinontwerp en tuinaanleg van onze vakspecialisten, zorgt Honkoop Hoveniers voor de perfecte tuinaanleg bij u. Met ons advies en maatwerk wordt uw droomtuin dus realiteit! Of u nu op zoek bent naar een moderne, strakke tuin of juist een buitenruimte met veel groen, wij helpen u bij het ontwerpen van een tuin die geheel aan uw wensen voldoet. Onze ervaren tuinontwerpers nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren. Op basis hiervan stellen zij een ontwerp samen dat aansluit bij uw smaak, stijl en budget. Uiteraard houden wij hierbij rekening met factoren zoals de grootte van uw tuin, de grondsoort en de ligging van de tuin. Op die manier zorgen wij ervoor dat het ontwerp niet alleen mooi is, maar ook praktisch en functioneel. Wij staan bekend om onze creativiteit, originaliteit en vakmanschap. Laten we snel in gesprek gaan over uw wensen en over de mogelijkheden. Honkoop Hoveniers zorgt ervoor dat uw tuin precies naar uw wens wordt aangelegd. Uw tuinontwerp en tuinaanleg is dus in goede handen bij ons. Tot gauw bij Honkoop Hoveniers!

Aanleg droomtuin

Nadat we samen een plan hebben gemaakt en goedgekeurd, gaan we zo snel mogelijk aan de slag met het aanleggen van uw bestrating of groen! Naast tuinontwerp en de aanleg van uw tuin bieden wij ook een breed scala aan aanvullende diensten aan. Na de aanleg van uw tuin, kunnen we uw droomtuin tot in de puntjes blijven onderhouden en verzorgen. Zo hebt u jarenlang in elk seizoen de allermooiste tuin! Honkoop Hoveniers volgt dus het stappenplan van ontwerp, aanleg en onderhoud en zorgt zo voor een prachtig resultaat voor uw bestrating Geldermalsen.

Mogelijkheden tuinontwerp

Bij Honkoop Hoveniers begrijpen we dat elke tuin anders is. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan uw specifieke wensen en behoeften. Honkoop Hoveniers informeert in het gesprek over het tuinontwerp naar de wensen en eisen van de klant en neemt de afmetingen en ruimte van de tuin, net als het zicht vanuit huis, etc. mee in de bespreking. Vervolgens maken we een tuinontwerp., dat uiteraard aan u gepresenteerd wordt en verder wordt besproken. Op deze manier kan uw droomtuin gerealiseerd worden, precies zoals u wilt. Ons doel is ervoor zorgen dat u 100% tevreden bent met uw nieuwe tuin en daar nog jaren plezier van heeft. Bij Honkoop Hoveniers ontvangt u een gepersonaliseerd, exclusief tuindesign met oog voor detail. Nadat uw tuinontwerp gemaakt is, zorgen we ervoor dat uw tuin met Passie voor Perfectie wordt aangelegd en onderhouden. Naast het tuinontwerp zijn dus ook de aanleg en het onderhoud bij ons in goede handen. 

Tuinontwerp contact

Als u op zoek bent naar een professioneel en betrouwbaar hoveniersbedrijf dat gespecialiseerd is in tuinontwerp en meer bent u bij ons aan het juiste adres. Zou u een indicatie willen hebben van de kosten voor uw tuinklus? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Honkoop Hoveniers voor uw tuinontwerp, -aanleg of -onderhoud. Door de nauwe samenwerking met onze collega-ZZP'ers kunnen we lage tarieven en brede inzetbaarheid realiseren. Wij helpen u graag verder bij het realiseren van uw droomtuin en creëren uw tuinontwerp met oog voor detail.