PASSIE VOOR PERFECTIE

Tuinonderhoud

Bent u het harde werken in de tuin zat of hebt u hier geen tijd voor, maar wilt u wel genieten van een mooie tuin? Dan bent u aan het juiste adres bij Honkoop Hoveniers. Wij onderhouden uw voor- en achtertuin. We komen zo vaak als u wilt langs om uw tuin tot in de puntjes te verzorgen. Een nette tuin kost energie en tijd en vereist ook kennis. Met onze vakkennis, jarenlange ervaring en professionele manier van werken is uw tuinonderhoud bij ons in goede handen. Iedere tuin is anders, dat weten wij als geen ander. Daarom kunnen wij precies het juiste werk leveren voor uw tuin. Er zijn verschillende mogelijkheden in het onderhoud.

Bij tuinonderhoud kun je denken aan allerlei verschillende werkzaamheden. Honkoop Hoveniers verzorgt de volgende onderhoudswerkzaamheden. Wij doen dat met Passie voor Perfectie, zodat jouw tuin weer tot in de puntjes in orde is als we vertrekken.

Ook wanneer uw tuin zo'n zooitje is dat u het niet meer ziet zitten hem op te knappen met een onderhoudsbeurt, bent u bij ons aan het goede adres. Wij kunnen uw tuin namelijk ook leeghalen en samen met u een ontwerp maken voor een nieuwe tuin. Ook is het mogelijk uw tuin te renoveren. In uw nieuwe tuin kunnen ook planten en struiken hergebruikt worden, die in uw vorige tuin stonden.

Tuinonderhoud kosten

Voor voordelig tuinonderhoud tegen een mooie kwaliteit bent u bij ons op de goede plek. De prijzen van het tuinonderhoud hangen af van de hoeveelheid werk wij aan uw tuin hebben. Is het enkel bijwerken of is er sprake van achterstallig onderhoud? En voor welke optie kiest u van de onderhoudsmogelijkheden hierboven beschreven? Wij komen langs volgens planning of gewoon op afspraak. Neem contact met ons op voor meer informatie over prijzen en om uw afspraak te plannen. Wanneer u niet goed weet wanneer de beste tijd is om de onderhoudsberut voor uw tuin te plannen, willen we u daar ook zeker mee verder helpen. Laat uw tuinonderhoud uitvoeren door de ervaren hoveniers van Honkoop Hoveniers en geniet het hele jaar door van uw droomtuin!

Neem contact op

This website is powered by Web-Lease