PASSIE VOOR PERFECTIE

Tuinaanleg

Op zoek naar een tuin waarin u zich helemaal thuis voelt? Die kunnen wij voor u creëren! Met passie en plezier werken wij aan uw tuinaanleg en onderhoud, zodat zorgeloos van uw tuin kunt genieten in alle seizoenen! Uw tuinaanleg is bij ons in goede handen, omdat wij een Passie voor Perfectie hebben. Dit houdt in dat wij alles tot in de puntjes voor u zullen verzorgen in uw tuin. Wij verzorgen allerlei soorten tuinen en in overleg zijn er allerlei wensen te realiseren. We verzorgen uw tuin van ontwerp tot aanleg. Kijk voor een impressie van eerdere tuinprojecten van Honkoop Hoveniers in ons portfolio.

Honkoop Hoveniers biedt de volgende diensten:

  • Tuinontwerp
  • Tuinaanleg
  • Tuinonderhoud (waaronder ook boomverzorging)
  • (Sier)bestratingswerkzaamheden

Tuinaanleg Honkoop Hoveniers

Bij Honkoop Hoveniers weet u zeker dat al u uw zorgen in goede handen overdraagt. Wij houden rekening met alle zaken zoals de aanleg van elektriciteit, het gebruik van verschillende materialen en de ondergronden in uw tuin. Ook kunnen wij bijvoorbeeld planten en struiken uit uw vorige tuin hergebruiken in uw nieuwe tuin, mocht dit aan de orde zijn.

Bij het aanleggen van een tuin komen een aantal zaken kijken. Uiteraard zullen wij eerst met u de wensen bespreken voor de nieuwe tuin. Wilt u bijvoorbeeld bestrating en waar wilt u dat dan, of hebt u liever een tuin met veel gras en planten? Dan is er wellicht ook een beregeningsinstallatie nodig. Naast het basisontwerp, kan er nog nagedacht over het wel of niet bouwen van een veranda of tuinhuisje of het aanleggen van een vijver. Daarnaast zijn mogelijke afscheidingen in de vorm van schuttingen, muren of heggen nodig en is het uiteraard van belang wat het budget is dat u beschikbaar hebt. Bij Honkoop Hoveniers kunt u altijd terecht, of u aanvankelijk nu weet wat uw wensen en eisen zijn of u geen idee hebt. De ervaren vakspecialisten van Honkoop Hoveniers helpen u graag met persoonlijk advies.

Tuinaanleg kosten

Wat zijn de kosten van tuinaanleg? Bij Honkoop Hoveniers kunnen wij u een zeer aantrekkelijke prijs aanbieden tegen een prachtige tuin. Door onze brede inzetbaarheid en contacten met collega-ZZP'ers kunnen wij ervoor zorgen dat we voordelige tarieven kunnen hanteren. Wilt u binnenkort genieten van uw eigen tuin? Neem dan contact op met Honkoop Hoveniers, wij staan altijd voor u klaar! Uiteraard kunt u ook een offerte opvragen.