PASSIE VOOR PERFECTIE

Tuinaanleg

Honkoop Hoveniers staat klaar voor uw tuinaanleg. We creëren uw droomtuin, waarin u zich helemaal thuis voelt! Bent u op zoek naar dé hovenier voor de aanleg van uw droomtuin? Honkoop Hoveniers creëert deze voor u met Passie voor Perfectie! We verzorgen uw tuinaanleg tot in de puntjes en bespreken met plezier en maatwerk advies de mogelijkheden met u door. Ook staan we graag voor u klaar bij het tuinonderhoud. Zo kunt u dus zorgeloos van uw tuin genieten in alle seizoenen. Wij verzorgen allerlei soorten tuinen en in overleg zijn er allerlei wensen te realiseren. We verzorgen uw tuin van ontwerp tot aanleg. Bent u enthousiast geworden? Kijk voor een impressie van eerdere tuinprojecten van Honkoop Hoveniers in ons portfolio.

Honkoop Hoveniers biedt de volgende diensten:

  • Tuinontwerp
  • Tuinaanleg
  • Tuinonderhoud (waaronder ook boomverzorging)
  • (Sier)bestratingswerkzaamheden

Tuinaanleg Honkoop Hoveniers

U weet bij ons zeker dat u al uw tuinzorgen in goede handen overdraagt! Met onze jarenlange ervaring kunnen we uw tuin aanleggen en onderhouden als geen ander. Wij houden rekening met alle zaken zoals de aanleg van elektriciteit, het gebruik van verschillende materialen en de ondergronden in uw tuin. Ook kunnen wij bijvoorbeeld planten en struiken uit uw vorige tuin hergebruiken in uw nieuwe tuin, mocht dit aan de orde zijn. Als u een tuinaanleg wilt laten uitvoeren door Honkoop Hoveniers, zullen we uiteraard eerst met u de wensen bespreken voor de nieuwe tuin. Wilt u bijvoorbeeld bestrating en waar wilt u dat dan, of hebt u liever een tuin met veel gras en planten? Dan is er wellicht ook een beregeningsinstallatie nodig. Naast het basisontwerp, kan er nog nagedacht over het wel of niet bouwen van een veranda of tuinhuisje of het aanleggen van een vijver. Daarnaast zijn mogelijke afscheidingen in de vorm van schuttingen, muren of heggen nodig en is het uiteraard van belang wat het budget is dat u beschikbaar hebt. Bij Honkoop Hoveniers kunt u altijd terecht, of u aanvankelijk nu weet wat uw wensen en eisen zijn of u geen idee hebt. De ervaren vakspecialisten van Honkoop Hoveniers helpen u graag met persoonlijk advies bij uw tuinaanleg.

Tuinaanleg kosten

Wat zijn de kosten van tuinaanleg? Bij Honkoop Hoveniers kunnen wij u een zeer aantrekkelijke prijs aanbieden tegen een prachtige tuin. Door onze brede inzetbaarheid en contacten met collega-ZZP'ers kunnen wij ervoor zorgen dat we voordelige tarieven kunnen hanteren. Wilt u binnenkort genieten van uw eigen tuin met de creativiteit van Honkoop Hoveniers? Neem dan contact op met Honkoop Hoveniers, wij staan altijd voor u klaar! Uiteraard kunt u ook een offerte opvragen.