PASSIE VOOR PERFECTIE

Tuinaanleg Meteren

U bent op zoek naar een bedrijf dat uw tuinaanleg in Meteren realiseert? Honkoop Hoveniers is gevestigd in Meteren en realiseert uw droomtuin met Passie voor Perfectie. Omdat wij Passie voor Perfectie hebben, is uw tuin bij ons tot in de puntjes verzorgd. Uw tuin waarin u zich helemaal thuis voelt: van tuinontwerp tot tuinaanleg tot tuinonderhoud, met alles wat erbij hoort. Wij creëren allerlei soorten tuinen en bij ons kunt u terecht met al uw wensen. Samen kijken we dan wat er mogelijk is.

Wij hebben veel ervaring in ons vakgebied, waardoor wij uw tuinaanleg in Meteren het beste kunnen verzorgen. Wij houden rekening met zaken, waaraan u misschien niet direct denkt bij het aanleggen van een tuin. Zo letten we op de ondergronden van uw tuin, de verschillende materialen die we gebruiken en de eventuele aanleg van elektriciteit. We kunnen daarnaast eventueel struiken of planten uit uw vorige tuin hergebruiken in uw nieuwe tuin.

Tuinaanleg Meteren Honkhoop Hoveniers

Er komen een heleboel dingen kijken bij het aanleggen van een tuin. Eerst is het nodig om een tuinontwerp te maken. Hiervoor gaan we eerst met u in gesprek over de wensen en eisen die u hebt voor uw tuin. We bespreken samen de mogelijkheden wat betreft de basis van uw tuin: bestrating/gras, planten, afscheiding met de buren, enzovoorts. Daarnaast kunnen we nadenken over extra mogelijkheden, zoals de aanleg van een tuinhuisje, veranda of vijver. Bij dit alles is het uiteraard van belang wat het budget is. Bij Honkoop Hoveniers maakt het niet uit of u al precies weet wat uw wensen zijn, of dat u u eigenlijk geen idee hebt. Onze vakspecialisten helpen u graag met hun ervaren oog. We kunnen na het maken van het ontwerp, beginnen met uw tuinaanleg in Meteren. Na het aanleggen van de tuin, is ook het tuinonderhoud bij ons in goede handen.

Kosten tuinaanleg Meteren

Wat zijn de kosten voor tuinaanleg in Meteren? Bij Honkoop Hoveniers bent u hoe dan ook voordelig uit. Dit komt door onze brede inzetbaarheid en de contacten met collega-ZZP'ers. Het hangt van uw wensen en eisen af, wat de tuinaanleg uiteindelijk kost. Neem bij vragen of interesse contact met ons op, we staan graag voor u klaar. Natuurlijk kunt u ook een offerte aanvragen.