PASSIE VOOR PERFECTIE

Tuinaanleg Meteren

U bent op zoek naar een bedrijf dat uw tuinaanleg in Meteren realiseert? Honkoop Hoveniers is gevestigd in Meteren en realiseert uw droomtuin met Passie voor Perfectie. Omdat wij Passie voor Perfectie hebben, is uw tuin bij ons tot in de puntjes verzorgd. Uw tuin waarin u zich helemaal thuis voelt: van tuinontwerp tot tuinaanleg tot tuinonderhoud, met alles wat erbij hoort. Wij creëren allerlei soorten tuinen en bij ons kunt u terecht met al uw wensen. Samen kijken we dan wat er mogelijk is.

Honkoop Hoveniers Meteren

Bij Honkoop Hoveniers vindt u veel ervaring en expertise, waarmee we u uitstekend kunnen helpen bij het ontwerpen en aanleggen van uw tuin. Ook tuinonderhoud kunt u aan ons uitbesteden, zodat uw tuin er mooi bij blijft liggen. Doordat we ervaren zijn, denken we aan zaken waar u nog niet direct aan had gedacht. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om na te denken over de ondergrond van de tuin, de verschillende materialen die gebruikt kunnen worden en de eventuele aanleg van elektriciteit. Verder kunnen we ook 'plantrecycling' toepassen: het hergebruiken van oude planten uit uw eerdere tuin. 

Mogelijkheden tuinaanleg Meteren

Er komen een heleboel dingen kijken bij het aanleggen van uw tuin in Meteren. Eerst is het nodig om een tuinontwerp te maken. Hiervoor gaan we eerst met u in gesprek over de wensen en eisen die u hebt voor uw tuin. We bespreken samen de mogelijkheden wat betreft de basis van uw tuin: bestrating/gras, planten, afscheiding met de buren, enzovoorts. Daarnaast kunnen we nadenken over extra mogelijkheden, zoals de aanleg van een tuinhuisje, veranda of vijver. Bij dit alles is het uiteraard van belang wat het budget is. Bij Honkoop Hoveniers maakt het niet uit of u al precies weet wat uw wensen zijn, of dat u u eigenlijk geen idee hebt. Onze vakspecialisten helpen u graag met hun ervaren oog. We kunnen na het maken van het ontwerp, beginnen met uw tuinaanleg in Meteren. Na het aanleggen van de tuin, is ook het tuinonderhoud bij ons in goede handen.

Kosten tuinaanleg Meteren

Wat zijn de kosten voor tuinaanleg in Meteren? Bij Honkoop Hoveniers kunt u altijd vrijblijvend een offerte opvragen en besluiten of u uw hovenier Meteren uw diensten wilt laten verzorgen. U bent bij Honkoop Hoveniers hoe dan ook voordelig uit. Dit komt door onze brede inzetbaarheid en de contacten met collega-ZZP'ers. Het hangt van uw wensen en eisen af, wat de tuinaanleg in Meteren uiteindelijk kost. Neem bij vragen of interesse contact met ons op, we staan graag voor u klaar. Uw tuinaanleg Meteren is bij ons in juiste handen!