PASSIE VOOR PERFECTIE

Tuinaanleg Geldermalsen

Wij verzorgen uw tuinaanleg in Geldermalsen en helpen u bij het maken van de juiste keuzes daarbij. Met onze jarenlange ervaring leggen we uw droomtuin aan, met persoonlijke aandacht voor uw wensen. Ook wanneer u echter niet weet wat de mogelijkheden zijn en daardoor geen wensen hebt, helpt Honkoop Hoveniers u graag om uw tuinaanleg in Geldermalsen te realiseren. We helpen u graag met het ontwerp en de aanleg van uw tuin en zullen hierbij werken met aandacht voor uw wensen en advies gebaseerd op jarenlange ervaring. Ook onderhoud van uw tuin maakt deel uit van onze adviezen. Alleen op die manier geniet u namelijk jarenlang in ieder seizoen van uw tuin!

Tuin aanleg Honkoop Hoveniers

Wij denken aan zaken waar u in eerste instantie niet aan dacht bij het aanleggen van uw tuin! Door onze ervaring en kennis weten we bijvoorbeeld dat het erg belangrijk is om te letten op de bodem, de verschillende materialen die gebruikt worden en de aanleg van elektriciteit. We hergebruiken planten naar wens uit uw oude tuin als u een renovatie wilt. Een impressie van ons eerdere werk vind u in ons portfolio. Honkoop Hoveniers is niet enkel gespecialiseerd in tuinaanleg, ook onderhoud is bij ons in goede handen! We verzorgen bomen, snoeien en maaien het gras, zorgen voor een mooi geheel en kunnen bijvoorbeeld ook tegels ophogen! Op de pagina tuinonderhoud vindt u hier meer informatie over. 

Tuinaanleg Geldermalsen mogelijkheden

Bij uw tuinaanleg in Geldermalsen komen allerlei zaken kijken. Er gaat een heel proces aan vooraf, waarin we eerst de wensen doornemen en een tuinontwerp maken. U kunt hierbij nadenken over de basis: bestrating of juist veel gras, op welke plek komen planten, is er een afscheiding met de buren nodig? Daarnaast zijn er mogelijkheden zoals de aanleg van een veranda, vijver of tuinhuisje. Uiteraard is het bij dit alles de vraag wat het budget is. Bij ons kunt u altijd terecht, of u nu precies weet wat u wilt of eigenlijk geen idee hebt. Wij helpen u graag verder met tips van onze ervaren vakspecialisten. Na het ontwerp kunnen we beginnen met de daadwerkelijke tuinaanleg, het realiseren van uw wensen, in Geldermalsen! 

Kosten tuin aanleg Geldermalsen

Wat zijn de kosten van uw tuinaanleg in Geldermalsen? De kosten van uw tuinaanleg hangen uiteraard van uw wensen en eisen af, maar wel is zeker dat deze bij Honkoop Hoveniers laag zijn. Wij creëren een prachtige tuin tegen een aantrekkelijke prijs, omdat wij door onze brede inzetbaarheid en de contacten met collega-ZZP'ers lage tarieven kunnen toepassen. Geniet binnenkort van uw droomtuin, door uw tuin aanleg in Geldermalsen te laten doen door Honkoop Hoveniers! Ontworpen, aangelegd en onderhouden met Passie voor Perfectie!

Tuin aanleg Geldermalsen contact

Wanneer u vragen hebt over uw tuin aanleg Geldermalsen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij staan graag voor u klaar. Uiteraard kunt u ook vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw tuin aanleg Geldermalsen. Honkoop Hoveniers helpt u verder bij het creëren van uw droomtuin!