PASSIE VOOR PERFECTIE

Tuinaanleg Geldermalsen

U bent op zoek naar een bedrijf dat uw tuinaanleg in Geldermalsen verzorgt? Honkoop Hoveniers, gevestigd in Meteren, werkt met veel plezier en passie aan uw tuin: tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud, met alles wat er bij hoort. Als het gaat om tuinaanleg, creërt Honkoop Hoveniers een tuin voor u waarin u zich helemaal thuis voelt. Onze tuinaanleg in Geldermalsen doen wij niet voor niets met Passie voor Perfectie. Wij verzorgen alles tot in de puntjes en zijn bereid tot breed overleg over allerlei soorten tuinen en het realiseren van wensen.

Honkoop Hoveniers heeft veel ervaring in zijn vakgebied, waardoor wij met allerlei zaken rekening zullen houden in uw tuin, waar u in eerste instantie misschien niet aan dacht. Zo denken we aan de aanleg van elektriciteit, de ondergronden in uw tuin en de verschillende materialen die gebruikt worden. Ook kunnen we planten en struiken uit uw vorige tuin herbruiken, mocht u dat willen. 

Hovenier Geldermalsen

Bij uw tuinaanleg in Geldermalsen komen allerlei zaken kijken. Er gaat een heel proces aan vooraf, waarin we eerst de wensen doornemen en een tuinontwerp maken. U kunt hierbij nadenken over de basis: bestrating of juist veel gras, op welke plek komen planten, is er een afscheiding met de buren nodig? Daarnaast zijn er mogelijkheden zoals de aanleg van een veranda, vijver of tuinhuisje. Uiteraard is het bij dit alles de vraag wat het budget is. Bij ons kunt u altijd terecht, of u nu precies weet wat u wilt of eigenlijk geen idee hebt. Wij helpen u graag verder met tips van onze ervaren vakspecialisten. Na het ontwerp kunnen we beginnen met het daadwerkelijk aanleggen van de tuin, het realiseren van uw wensen in Geldermalsen! 

Ook het onderhoud van uw tuin is hierna bij ons in goede handen.

Kosten tuinaanleg Geldermalsen

Wat zijn de kosten van uw tuinaanleg in Geldermalsen? De kosten van uw tuinaanleg hangen uiteraard van uw wensen en eisen af, maar wel is zeker dat deze bij Honkoop Hoveniers laag zijn. Wij creëren een prachtige tuin tegen een aantrekkelijke prijs, omdat wij door onze brede inzetbaarheid en de contacten met collega-ZZP'ers lage tarieven kunnen toepassen. Geniet binnenkort van uw droomtuin, door je tuinaanleg in Geldermalsen te laten doen door Honkoop Hoveniers! Ontworpen, aangelegd en onderhouden met Passie voor Perfectie! Neem contact met ons op, wij staan altijd voor u klaar.