PASSIE VOOR PERFECTIE

1/2
2/2

Hier ziet u een van de voortuinprojecten die Honkoop Hoveniers heeft uitgevoerd. Deze voortuin is volledig opnieuw aangelegd tot in de puntjes precies. Het bevat veel sierbestrating met beton en heeft een grondbedekking van grind. Het sierornament in deze tuin is gemaakt met U-elementen. Deze betonelementen zorgen voor een speels, maar tegelijkertijd strak ontwerp. De tuin is afgeschermd met trottoirbanden. Deze betonnen opsluitbanden zorgen ervoor dat de tuin ingeperkt is en grind niet snel wegrolt. Het zorgt voor een strak ontwerp en is handig. 

Door grassen die gebruikt zijn, is de voortuin ook wat groen. Dit geeft meer levendigheid aan de tuin en zorgt voor een minder saai totaalplaatje. Daarnaast komt het groen, de klimop, aan het huis hierin terug, wat voor een mooi geheel zorgt. Het waterornament in het midden geeft daarnaast nog wat dynamiek en levendigheid aan de tuin. 

Contact voortuin aanleggen

Het voordeel van deze voortuin is dat u er amper naar hoeft om te kijken. Mocht er onkruid groeien of mochten de tegels vies worden, dan kunnen wij dat ook zeker komen verwijderen en schoonmaken en eventueel ander onderhoud uitvoeren. Honkoop Hoveniers zorgt met Passie voor Perfectie voor de sierbestrating van uw (voor)tuin en het onderhoud ervan! Neem contact met ons op voor meer informatie of om vrijblijvend een offerte op te vragen.