PASSIE VOOR PERFECTIE

1/13
2/13
3/13
4/13
5/13
6/13
7/13
8/13
9/13
10/13
11/13
12/13
13/13

Honkoop Hoveniers staat voor u klaar bij het realiseren van uw wensen! Ook voor het aanleggen van een tuin met jacuzzi draaien we onze hand niet om, zelfs niet als het in een stadstuin in Amsterdam is! Samen bespreken we uw wensen en eisen en realiseren we uw droomtuin! Deze tuinaanleg in Amsterdam werd gerealiseerd met ceramische tegels en bamboe en uiteraard het belangrijkste onderdeel van de tuin, de jacuzzi, kon niet ontbreken. Ceramische tegels zorgen voor een strakke afwerking en zijn bovendien fijn om op te lopen!

Bamboe met jacuzzi Amsterdam

Bij deze tuinaanleg is veel gewerkt met bamboe. Zo zijn de vlonderplanken en tuinschermen van bamboe, een ideaal materiaal voor bij een jacuzzi. Het oogt namelijk chique, maar is ook praktisch. De jacuzzi is omgebouwd met bamboe kantplanken en de vlonder sluit aan op de jacuzzi. Dit alles zorg voor een tuin met jacuzzi die onderhoudsarm is, maar waarvan optimaal genoten kan worden. De experts van Honkoop Hoveniers werken met veel plezier aan uw tuin in Amsterdam, hoe ingewikkeld aan- of afvoer van bouwmaterialen ook is. Voor deze tuin moesten alle materialen en benodigdheden door de woning heen aan- en afgevoerd worden, omdat er in een stadstuin vaak geen weg achterom is. Dit houdt ons vak leuk: steeds weer staan we voor een nieuwe uitdaging bij uw tuinaanleg! 

Tuinaanleg jacuzzi border

Naast het aanleggen van een jacuzzi met een bamboe vlonder en bamboe schermen hebben we ook aandacht besteed aan de border in de tuin. Zo kunnen er ook mooie planten en bloemen in de tuin groeien om het geheel af te maken en het uitzicht vanuit de jacuzzi optimaal te maken. In deze border hebben we grond gestort, zodat de border verbeterd werd en nieuw groen er beter kan groeien. Wilt u ook uw droomtuin realiseren? Of dat nu in een stadstuin in Amsterdam is, of in een boerderijtuin op het wijde platteland: we staan graag voor u klaar!