PASSIE VOOR PERFECTIE

1/13
2/13
3/13
4/13
5/13
6/13
7/13
8/13
9/13
10/13
11/13
12/13
13/13

Tuinaanleg Amsterdam

Honkoop Hoveniers werkt aan alle projecten met toewijding en kwaliteit. Ook aan dit project, een tuinaanleg in Amsterdam, hebben we met een Passie voor Perfectie gewerkt. Ons team heeft voor de aanleg van deze tuin een ontwerp- en beplantingsplan gemaakt wat aansluit op de wensen van de klant.


Tegels en vlonderplanken

Een opvallend kenmerk van deze tuin is het gebruik van ceramische tegels in combinatie met Millboard vlonderplanken. Dit zijn kunststof planken waarbij de schroefgaten niet zichtbaar zijn. Ze staan bekend om hun duurzaamheid: ze zijn namelijk niet alleen slijtvast, maar blijven ook mooi zonder glad of groen te worden. Door te kiezen voor tegels met een split combinatie krijgt de tuin meer textuur en wordt er een elegante uitstraling toegevoegd aan de buitenruimte.


Eiken veranda met jacuzzi

De eiken veranda, ook wel pergola genoemd, vormt het centrale punt van de buitenruimte. Door de Douglas wanden wordt hiermee een vleugje rustiek toegevoegd aan het geheel. Een jacuzzi hierin biedt de bewoners de ultieme plek om tot rust te komen en te ontspannen. Ten slotte wordt met behulp van Inlite verlichting de sfeer toegevoegd aan deze achtertuin. De Inlite verlichting maakt de buitenruimte 's avonds even aantrekkelijk als overdag en creëert een warme en uitnodigende sfeer.


Contact

Bij Honkoop Hoveniers zijn we trots op elk project en we kijken er naar uit om nog veel meer van deze prachtige projecten te mogen realiseren. Benieuwd wat onze professionals voor u kunnen betekenen? Neem snel contact met ons op!