PASSIE VOOR PERFECTIE

1/6
2/6
3/6
4/6
5/6
6/6

Honkoop Hoveniers werkt aan ontwerp, aanleg en onderhoud van uw tuin. Ook renovatie van een tuin is daar onderdeel van. Wanneer u in een nieuw huis komt wonen en de tuin aan wilt pakken of uw oude tuin gewoon zat bent, kunnen wij u verder helpen! Samen bepalen we welke onderdelen weg gaan en welke u eventueel wilt hergebruiken. We maken een ontwerp en gaan voor u aan de slag! Met jarenlange ervaring en vakkennis helpen we u met oog voor detail en aandacht voor uw wensen. 

Deze achtertuin in een nieuwbouwwijk in Culemborg is door ons gerenoveerd. Hierbij hebben we gebruik gemaakt van een strak design met tegels en plantenbakken. Dit is makkelijk te onderhouden, wat een groot voordeel van bestrating is. Ook voor onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. We snoeien uw planten waar nodig en zorgen voor onkruidverwijdering en -bestrijding. Daarnaast kunnen we ook uw tegels rechtleggen of de stoep ophogen wanneer dit na verloop van tijd verzakt.

Renovatie Honkoop Hoveniers

Ook is deze achtertuin in Culemborg voorzien van drainage. Zo blijft water niet op de stoep staan, maar wordt het netjes afgevoerd. Wilt u ook een renovatie van uw (achter)tuin? Honkoop Hoveniers helpt u graag verder. Neem contact met ons op en vraag eventueel vrijblijvend een offerte op.