PASSIE VOOR PERFECTIE

1/10
2/10
3/10
4/10
5/10
6/10
7/10
8/10
9/10
10/10

Stoere groene voortuin

Bij Honkoop Hoveniers zien we elk project als een kans om de schoonheid van de natuur te omarmen. In dit project hebben de klant voorzien van zowel een ontwerp- als een beplantingsplan. Met het ontwerp hebben we ook rekening gehouden met de reeds bestaande beplanting en hoe deze kon blijven staan. Door te kiezen voor een wilde beplanting, cortenstaal en Douglas elementen hebben we een stoere, groene voortuin gecreëerd.


Oudhollandse tegels

De basis van dit project wordt gevormd door prachtige oudhollandse tegels van 100x30 cm. Deze stoere, robuuste tegels vormen niet alleen een duurzame ondergrond, maar dragen ook bij aan de robuuste charme van de buitenruimte. Met de tegels als basis hebben we de tuin verder op kunnen bouwen met andere elementen zoals de cortenstaal bloembakken en Douglas palen.


Beplanting

Het ontwerp en beplantingsplan, zorgvuldig samengesteld door Honkoop Hoveniers, omarmt het idee van een wilde beplanting en bodembedekkers. Door de tuin te voorzien van siergrassen brengen we textuur aan in de tuin. Siergras zorgt daarnaast voor het hele jaar door leven in de tuin. Door hun langdurige bloei zorgt siergras voor het hele jaar door leven in de tuin. Zelfs in de herfst en winter.


Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Contacteer ons via een van de mogelijkheden op de website en we zullen zo snel mogelijk van ons laten horen. Uw tuin ontworpen, aangelegd en verzorgd door experts!