PASSIE VOOR PERFECTIE

1/6
2/6
3/6
4/6
5/6
6/6

Showtuin Signastone Beusichem

Ditmaal heeft Honkoop Hoveniers in Beusichem een prachtige showtuin mogen realiseren voor Signastone. Een tuin waar exclusief tuinontwerp en nauwgezette aanleg samenkomen met onze Passie voor Perfectie. In deze buitenruimte is elke steen en elke plank en met vakmanschap gelegd.


Signastone

Met de producten van SignaStone creëren we een tuin die symbool staat voor buitenleven in stijl. Dit exclusieve ontwerp brengen we tot leven met Schellevis Carbon tegels van 40x100. Deze tegels geven de tuin zowel diepte als een tijdloze uitstraling.


Van stelconplaten die naadloos in het ontwerp zijn verweven tot Millboard vintage bruine vlonderplaten waar geen schroefgaten zichtbaar zijn, deze showtuin bevat verfijnde details. Elk detail draagt ook weer bij aan de algemene verfijning van deze buitenoase.


Structuur en groen

In de tuin wordt structuur en groen aangebracht met een prachtige eiken pergola die je langs een pad begeleidt naar een schutting van bamboepalen. Sedum mix matten, die zorgen voor een betere afvoer van water, creëren tussen de tegelrijen een harmonieus samenspel van steen en groen. Het leidt je naar een Cortenstalen bankje. Deze Cortenstalen details komen in de rest van deze prachtige showtuin in Beusichem weer terug door middel van Cortenstalen strippen en bloembakken.


Met sierbeplanting en bomen die prachtig bloeien in de lente en in de herfst een rijk kleurenpalet tonen, wordt bezoekers gedurende alle seizoenen een kleurrijk buitenparadijs gepresenteerd. Door de bamboehaag en de eiken pergola op verschillende hoogte uit te voeren, ontstaat er met zichtlijnen een interessante dieptewerking.


Contact

Nieuwschierig geworden? Kom deze prachtige Signastone Showtuin in Beusichem zelf bewonderen en ervaar zelf het buitenleven stijl met ontwerp en aanleg van Honkoop Hoveniers.