PASSIE VOOR PERFECTIE

1/4
2/4
3/4
4/4

In dit project heeft Honkoop Hoveniers een schuurtje met een sedumdak gerealiseerd. Dit schuurtje is gemaakt van douglashout en heeft een stevige constructie, zodat deze nog jarenlang meegaat. Naast een afgesloten ruimte met een deur is er een overkapping gerealiseerd, waaronder bijvoorbeeld fietsen of tuinmeubelen relatief droog en beschut kunnen worden opgeborgen. Honkoop Hoveniers realiseert uw schuurtje met oog voor detail. 

Voordelen sedumdak

Op het schuurtje en de overkapping is een sedumdak aangelegd, wat een aantal grote voordelen heeft. Ten eerste neemt het sedumdak water op, zodat er minder wateroverlast wordt gecreëerd in stedelijke gebieden. Verder zorgt het sedumdak voor een schonere lucht, beschermt het het dak tegen slijten en zorgt het voor een isolerende laag. Op deze manier gaat uw dak dus een stuk langer mee en leeft u bewust met natuur en milieu. 

Contact Honkoop Hoveniers

Wilt u ook een schuurtje met een sedumdak laten plaatsen? Honkoop Hoveniers staat graag voor u klaar. We werken met Passie voor Perfectie aan uw wensen en realiseren deze met veel plezier. Samen maken we een ontwerp, waarbij onze experts met jarenlange ervaring maatwerk advies kunnen geven en de schuur helemaal afgewerkt kunnen leveren. Neem contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden of om een offerte op te vragen!