PASSIE VOOR PERFECTIE

1/7
2/7
3/7
4/7
5/7
6/7
7/7

Moderne voortuin met organische lijnen

In ons meest recente project laten we opnieuw zien waar Honkoop Hoveniers voor staat: Passie voor Perfectie in elk detail. Van ontwerp tot onderhoud hebben we een buitenruimte gecreëerd die zowel praktisch als esthetisch is, waarbij strakke, moderne elementen perfect gecombineerd worden met organische lijnen. Van het eerste ontwerp tot een doordacht beplantingsplan, en van de nauwkeurige aanleg tot het regelmatige onderhoud; elk aspect van dit project is door onze expert afgeleverd met een Passie voor Perfectie!


Polyester bloembakken

Een van de opvallende kenmerken van deze tuin zijn de op maat gemaakte polyester bloembakken. Deze bakken, die helpen om een naadloze integratie van groen en bestrating te bereiken, zijn niet alleen stijlvolle elementen in de tuin, maar ook nog eens duurzaam. De polyester bakken voegen karakter toen aan de tuin en bieden een stijlvolle omlijsting voor de beplanting.


Zwevende staptegels

In het tuinontwerp en uitvoer hiervan hebben we zwevende staptegels opgenomen die strategisch door de tuin heen geplaatst zijn en door de beplanting heen leiden naar een amberboom. Bij deze amberboom hebben we een knusse zitplek gecreëerd, zodat de bewoners kunnen genieten van de rust onder een schaduwrijke kruin.

Cortenstaal borderranden

Het strakke tuinontwerp hebben we verrijkt met organische plantvakken, waardoor er een perfecte balans ontstaat tussen moderniteit en organische natuurlijkheid. Deze plantvakken voegen een zacht, organische element toe aan de gestructureerde buitenruimte. Om de organische vormen van de plantvakken te accentueren en tegelijkertijd duurzaamheid te waarborgen, hebben we voor cortenstaal borderranden gekozen. Deze borderranden voegen niet alleen structuur toe aan de tuin maar ontwikkelen met de tijd ook een karakteristieke roestkleur. Deze borderranden hebben we gecombineerd samen met 1x1 meter tegels en goed doordachte zichtlijnen. Samen zorgt dit voor een royaal ogende tuin. Geheel in lijn met het organische karakter van de tuin hebben we gekozen voor natuurlijke beplanting en bloembollen. Hierdoor genieten de bewoners niet alleen van een strakke tuin maar ook van seizoensgebonden kleuren en texturen.


Beukenhaag

Bij het aanleggen van de tuin hebben we rekening gehouden met reeds bestaande elementen en gekeken hoe die zouden kunnen behouden in het huidige ontwerp. De bestaande beukenhaag fungeert ideaal als een groen scherm die inkijk tegen gaat en de algehele sfeer van de tuin omarmt.


Dit project illustreert opnieuw de kracht van een doordacht ontwerp, vakkundige aanleg, en oog voor detail. Het resultaat is een tuin die niet alleen functioneel is maar ook een bron van esthetisch geluk, seizoen na seizoen. Bij Honkoop Hoveniers streven we naar perfectie, waarbij uw buitenruimte ons canvas is en uw visie onze inspiratie.


Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Contacteer ons via een van de mogelijkheden op de website en we zullen zo snel mogelijk van ons laten horen. Uw tuin ontworpen, aangelegd en verzorgd door experts!