PASSIE VOOR PERFECTIE

1/9
2/9
3/9
4/9
5/9
6/9
7/9
8/9
9/9

Kleine voortuin met speels lijnenspel

Honkoop Hoveniers heeft zich weer mogen bewijzen met een voortuin die aantoont dat een kleine tuin het canvas van een enorme verbeelding kan zijn. Je kan namelijk veel kanten op met een relatief kleine tuin. Dit keer hebben we met speelse lijnen en een goed doordachte benadering elke centimeter omgetoverd tot een ware droomtuin.


Op maat gemaakte bloembakken

Bij de aanleg van een tuin proberen ten alle tijde functionaliteit te combineren met een visueel aantrekkelijk eindresultaat. Door middel van slim geplaatste split- en plantvakken hebben we in deze voortuin een functionele waterafvoer gecreëerd. Het (regen)water kan hier weglopen, maar tegelijkertijd is het door de variatie aan materialen en kleuren een visueel aantrekkelijke geheel. Een delicate piramide-amberboom troont in het midden, een meesterlijk stukje natuurlijke architectuur dat in de herfst een prachtig kleurenpalet onthult en hoogte creëert in de tuin. Met op maat gemaakte bloembakken van cortenstaal hebben we een eigentijds accent toegevoegd aan de tuin. Deze cortenstaal bloembakken geven de meertakkige krentenboom die hierin geplaatst staat een strakke omlijsting. De bloeiende krentenboom zal in de lente voor een prachtig visueel festijn zorgen.


Onderhoudsvriendelijke tuin

In de lente een bloeiende krentenboom, in de herfst een prachtig kleurenspel van de piramidevormige amberboom, deze tuin in het hele jaar door en in alle seizoen mooi en zal voor veel plezier zorgen. De tuin is ontworpen met de zon in gedachten, waarbij er met beplanting rekening is gehouden met de lichtinval. Ook het onderhoud van deze speelse tuin is een fluitje van een cent dankzij verhoogde bakken, bereikbaar door strategisch geplaatste tegels.


Douglas haag

De Douglas palen in deze tuin vervullen de rol van een tijdloze haag. Ze voegen niet alleen structuur toe aan het geheel, maar beloven ook duurzaamheid, waardoor deze tuin een investering is in jaren van ononderbroken schoonheid. Ondanks de stalen bloembakken, Douglas palen en tegels is het eindresultaat een tuin met veel groen die met minimale inspanning zijn pracht behoudt.


Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Contacteer ons via een van de mogelijkheden op de website en we zullen zo snel mogelijk van ons laten horen. Uw tuin ontworpen, aangelegd en verzorgd door experts!