PASSIE VOOR PERFECTIE

1/3
2/3
3/3

Een voortuin met houten elementen

Bij het ontwerpen van een voortuin kun je verschillende keuzes maken. Zo kun je gaan voor sierbestrating, maar ook voor veel groen. Als je een natuurlijk ontwerp en een beetje privacy wilt, maar geen plaats hebt voor bomen of die te gesloten vindt, kunnen houten balken een goede oplossing zijn. Hout oogt mooi bij groen, het geeft een natuurlijke uitstraling. Daarnaast bieden de balken toch wat afscherming en wordt strak design met klassiek groen gecombineerd. Honkoop Hoveniers realiseert een kleine voortuin met houten elementen voor u met oog voor detail.

Houten elementen tuinaanleg

Ook een tuinontwerp met houten elementen kan dus met precisie worden gerealiseerd door uw hovenier. U zit bij ons goed voor houten balken, maar ook een andere plaatsing, vorm of grootte is mogelijk bij Honkoop Hoveniers. We creëren graag de tuin waarin u zich thuis voelt.

Kleine voortuin mogelijkheden

Benieuwd wat u kunt met uw kleine voortuin? Honkoop Hoveniers gaat graag met u in overleg over de mogelijkheden voor uw tuin. We staan voor u klaar via verschillende contactmogelijkheden en zullen zo snel mogelijk reageren.