PASSIE VOOR PERFECTIE

1/6
2/6
3/6
4/6
5/6
6/6

Honkoop Hoveniers heeft een buitenverblijf met sedum dak gerealiseerd. Hoe dit eruit ziet ziet u terug op de foto's. Dit buitenverblijf is gemaakt van douglas hout, een duurzame soort hout die zowel behandeld als onbehandeld gebruikt kan worden. Wanneer het hout behandeld is zal dit langer in de staat van oplevering blijven, wanneer het hout niet behandeld wordt zal het hout grauwer en grijzer verkleuren.

Sedum dak

Een sedum dak is een duurzame oplossing voor uw dak. Sedum is een plant die, net als andere planten, de lucht schoner maakt. Sedum heeft een hoge isolatiewaarde en is verkrijgbaar in matten en trays. Het is belangrijk om te berekenen of het dak het gewicht van sedum aankan omdat sedum water opneemt. Hierdoor wordt het gewicht van de sedum veel zwaarder als dit verzadigd is met water. Een sedum dak kan worden geplaatst op ieder plat dak, denk hierbij aan het dak van uw aanbouw, garage, veranda of overkapping.

Als afwerking is bij dit dak gekozen om een lijst tussen de sedum en de dakrand vrij te laten en deze te vullen met grind. Dit zorgt voor een sjieke uitstraling en heeft ook een functie, namelijk het afvoeren van het water. Hemelwaterafvoeren zitten meestal langs de randen van het dak, zo kan het water tussen het grind door altijd de hemelwaterafvoer bereiken.

In dit buitenverblijf is ook een schuur geplaatst. Zo kan men in dit buitenverblijf recreëren maar ook tuinkussens of andere tuinartikelen opslaan.

Contact Honkoop Hoveniers

Wilt u ook een moderne tuin met strakke lijnen aan laten leggen door Honkoop Hoveniers? Neem dan contact met ons op en vraag eventueel vrijblijvend een offerte op. We werken met oog voor detail aan uw strakke design en tuinaanleg. Voor tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud bent u bij Honkoop Hoveniers aan het juiste adres!