PASSIE VOOR PERFECTIE

1/5
2/5
3/5
4/5
5/5

Niet alleen voor de aanleg van uw voortuin, maar ook voor die van uw achtertuin bent u bij Honkoop Hoveniers aan het juiste adres. We verzorgen uw gehele tuin met Passie voor Perfectie. Daarnaast bent u ook voor onderhoud bij ons op de goede plek. 

Deze voor- en achtertuin in Beesd hebben we gerenoveerd door een ontwerp op te stellen en dit uit te voeren. In dit ontwerp is veel gebruik gemaakt van rondere vormen in de achtertuin. Het merendeel van de tuin is bestraat met gewone betonklinkers en grind. Ook het groen mist echter niet in deze tuin en is aangelegd met de vormen van de bestrating mee.

Waar in de achtertuin veel ronde vormen waren, zijn er in de voortuin meer vierkante vormen. Ook hier overheerst de sierbestrating en zijn er een aantal planten toegevoegd. Zoals u ziet, zijn ook aflopende tuinen geen probleem voor ons. We zorgen voor perfecte bestrating en tuinaanleg!

Contact tuinaanleg en tuinonderhoud

Ook uw bestrating en planten kunnen worden onderhouden door Honkoop Hoveniers, wanneer na verloop van tijd onkruid tevoorschijn komt of tegels verzakken. Voor uw voor- en achtertuin aanleg bent u aan het juiste adres bij Honkoop Hoveniers. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie.