PASSIE VOOR PERFECTIE

1/5
2/5
3/5
4/5
5/5

Dakterras met sedum 

Tegenwoordig worden sedumdaken steeds meer gewild vanwege de vele voordelen die ze met zich meebrengen. Niet alleen zorgt sedum namelijk voor een goede isolatie, maar het gaat ook verstening en daarmee wateroverlast tegen. Doordat het sedum namelijk water opneemt, zijn er minder snel hoogwaterstanden of zelfs overstromingen. Door de rand met grind aan de rand van het dak wordt het water langzaam afgevoerd en heeft het dak bovendien een luxere uitstraling. Zo kunt u optimaal genieten van uw dakterras.

Vlonder sedum dak

Bij het aanleggen van een sedum dak kan Honkoop Hoveniers direct een leuke vlonder aanleggen van composiet, zoals in dit project is gerealiseerd. Hierop kunt u heerlijk zitten, eigenlijk is het een terras. Profiteer van de ruimte op uw dak voor het aanleggen van een tuin met terras.

Dakterras contact 

Bent u benieuwd wat Honkoop Hoveniers voor u en uw tuin kan betekenen? Neem dan zeker eens contact met ons op voor meer informatie. We nemen graag een kijkje in uw tuin en kunnen vrijblijvend een offerte opstellen voor een kostenindicatie! Honkoop Hoveniers werkt met Passie voor Perfectie aan uw dakterras met sedum.