PASSIE VOOR PERFECTIE

1/4
2/4
3/4
4/4

Honkoop Hoveniers legt uw stadstuin in Amsterdam aan met Passie voor Perfectie. Deze stadstuin ligt in Amsterdam en is een groene tuin midden in de stad. Ook voor de aanleg en het onderhoud van een stadstuin in Amsterdam of een andere stad zit u dus goed bij Honkoop Hoveniers! 

Deze tuin is heel groen aangelegd, met kunstgras en allerlei struiken. Het is een vernieuwing van een oude tuin en door Honkoop Hoveniers kindvriendelijk gemaakt. Door de ingegraven trampoline en speeltoestellen is het een ideale tuin om de kinderen veilig te laten spelen, en dat midden in een stad als Amsterdam. Als u een vraag hebt over uw stadstuin Amsterdam helpen we u graag verder!

Tuinonderhoud Honkoop Hoveniers

Honkoop Hoveniers kan uw tuin in Amsterdam daarnaast regelmatig komen onderhouden, zodat u er niet naar hoeft om te kijken. We werken met jarenlange ervaring en oog voor detail, zodat u jarenlang van uw stadstuin Amsterdam kunt genieten! Als u vragen hebt over uw tuinaanleg of tuinonderhoud, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder bij het realiseren van uw droomtuin.