PASSIE VOOR PERFECTIE

Overkapping Meteren

Wilt u een overkapping aanleggen bij uw tuin in Meteren of bent u zich aan het oriënteren op de mogelijkheden voor uw tuin? Honkoop Hoveniers helpt u graag bij het creëren van uw droomtuin met overkapping. We leveren overkappingen met maatwerk en we werken met Passie voor Perfectie aan uw overkapping in Meteren. Overkappingen zijn namelijk te realiseren in alle soorten en maten. Het ligt er dus net aan wat u mooi vindt in uw tuin! 

Voordelen overkapping

Een overkapping biedt vele voordelen. De overkapping is vaak een soort verlengstuk aan het huis, waardoor de woonkamer langer wordt en geleidelijk overloopt in de tuin. Dit geeft meer een eenheid in huis en tuin. Daarnaast zorgt het ervoor dat de gezelligheid van de woonkamer ook in de tuin komt en andersom de frisheid en natuur van de tuin in de woonkamer. Een overkapping heeft ook als voordeel dat het zon én regen tegenhoudt. Als de zon fel schijnt, biedt een overkapping de benodigde schaduw. Als het echter hard regent, worden de tuinmeubelen beschermd. Deze gaan dan ook veel langer mee onder een overkapping. Kortom, de voordelen van een overkapping in Meteren zijn er talloze.

Overkapping maatwerk

Honkoop Hoveniers levert maatwerk voor de overkapping in uw tuin! Bij ons vindt u overkappingen met oog voor detail en Passie voor Perfectie! Neem eens een kijkje in ons portfolio als u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden voor uw overkapping. U ziet daar eerdere projecten met overkappingen. Zoals u daar ziet, bieden we overkappingen aan in verschillende stijlen en tuinen. Een overkapping past in een moderne tuin met strakke lijnen, maar ook in een klassiekere tuin of als verlengstuk aan een schuur. Ideaal voor het parkeren van een fiets als het even regent of voor het stallen of neerzetten van de tuinmeubelen. Wat u maar in uw tuin wenst, wij maken het voor u. 

Contact overkapping Meteren

Hebt u vragen over onze overkappingen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijs voor een overkapping in uw tuin? Neem dan zeker contact met ons op voor de mogelijkheden . We staan graag voor u klaar en kunnen uiteraard vrijblijvend een offerte voor u opstellen. U kunt ons bereiken via de contactmogelijkheden die staan weergegeven op de website. We horen graag van u, zodat we samen uw droomtuin kunnen realiseren!