PASSIE VOOR PERFECTIE

Overkapping Geldermalsen

Bent u op zoek naar een hovenier die uw overkapping aan kan leggen met een Passie voor Perfectie? Of bent u benieuwd naar de voordelen en ontwerpmogelijkheden van de overkapping? Dan bent u aan het juiste adres bij Honkoop Hoveniers. Wij verzorgen uw tuin tot in de puntjes, waarbij uw overkapping een belangrijke rol kan spelen.

Voordelen overkapping Geldermalsen

De overkapping Geldermalsen is eigenlijk het verlengstuk van uw huis, waardoor de overloop van huis naar tuin heel geleidelijk verloopt. Uw woonkamer wordt er een stuk langer van, en uw tuin wordt meer een geheel. Zo haalt u de gezelligheid van de woonkamer naar buiten en de frisheid van de tuin naar binnen! Een overkapping in Geldermalsen is ideaal als er veel zon schijnt of het juist hard regent. Wanneer de zon fel schijnt in de zomer, is het namelijk heel aangenaam om in de schaduw onder de overkapping te zitten, en wanneer het regent zitten u én uw tuinstoelen of andere tuinmeubelen er droog bij. Op deze manier kunnen uw meubelen onder de overkapping Geldermalsen het hele jaar buiten blijven staan én gaan ze langer mee. 

Overkapping Geldermalsen aanleggen

Honkoop Hoveniers levert maatwerk voor overkappingen in Geldermalsen, maar ook daarbuiten. Voor de hele regio Deil, Meteren, Buren, Culemborg, Tiel, Beesd, Tricht en Waardenburg kunnen wij overkappingen realiseren! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan bijvoorbeeld eens een kijkje in ons portfolio, waar een eerdere aanleg van een overkapping te zien is. Deze overkapping is gerealiseerd in een moderne tuin met strakke lijnen, maar een overkapping kan ook heel stijlvol zijn in een klassiekere tuin. Laat de hedera ertegenop groeien of hang gezellige kleurvolle plantenbakken aan de balken en palen. Ook bij bijvoorbeeld een schuur kan een overkapping aangelegd worden. Ideaal om bijvoorbeeld de fiets of tuinstoelen even neer te zetten als het regent. De mogelijkheden zijn talloze voor uw overkapping Geldermalsen!

Contact overkapping Geldermalsen

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden voor uw eigen overkapping in Geldermalsen en omstreken of wilt u een idee van de kosten? Laat het ons dan zeker weten! We bieden voordelige tarieven door de nauwe samenwerking met collega-zzp'ers. We zijn bereikbaar via de contactmogelijkheden die weergegeven staan op de website. Samen maken we van uw tuin een plaatje!