PASSIE VOOR PERFECTIE

Honkoop Hoveniers

Over ons

Op deze pagina leggen we je uit wie wij zijn en waar wij voor staan.


Jong & Dynamisch

Of het nu gaat om een nieuwe tuin of een flinke snoeibeurt, een zwemvijver of terras, Honkoop Hoveniers realiseert de tuin waarin u zich thuis voelt. 


Als jong, dynamisch bedrijf combineren we gedrevenheid en liefde voor ons vak met gedegen vakkennis en jarenlange ervaring.

U kunt bij ons terecht voor alle disciplines van ons vak! Honkoop Hoveniers verzorgt uw tuin van grondwerk en beplanting tot bouwwerken en verlichting. 

Collega-ZZP'ers

Door onze samenwerking met een hecht team collega-ZZP’ers kunnen we snel schakelen tegen een zeer aantrekkelijk tarief. 


Zo nemen we u alle zorgen uit handen. Zoals u wellicht al hebt opgemerkt, levert Honkoop Hoveniers ook graag een bijdrage aan het hergebruik van materialen en beplanting in de tuin. Ook als u dus een renovatie wilt laten uitvoeren, kunt u planten en materialen uit uw oude tuin in uw nieuwe tuin plaatsen.

Bomen & planten

Verder plant Honkoop Hoveniers met plezier grote bomen en klimplanten tegen schuttingen en garage in uw tuin voor de opvulling. Ook sierborders en sierheesters (struiken) zijn zeer aan te raden, vanwege de mooie bloemen en de bladkleur in elk seizoen.

Biodiversiteit

Verder proberen we in onze tuinen oog te hebben voor de biodiversiteit, door allerlei verschillende planten, bomen en combinaties aan te leggen. We zijn pas tevreden als alles klopt, tot op het laatste detail. Dat noemen we onze Passie voor Perfectie.