PASSIE VOOR PERFECTIE

OVER HONKOOP HOVENIERS

Of het nu gaat om een nieuwe tuin of een flinke snoeibeurt, een zwemvijver of terras, Honkoop Hoveniers realiseert de tuin waarin u zich thuis voelt. Als jong, dynamisch bedrijf combineren we gedrevenheid en liefde voor ons vak met gedegen vakkennis en jarenlange ervaring.

U kunt bij ons terecht voor alle disciplines van ons vak! Honkoop Hoveniers verzorgt uw tuin van grondwerk en beplanting tot bouwwerken en verlichting. Door nauwe samenwerking met een hecht team collega-ZZP’ers kunnen we snel schakelen tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Zo nemen we u alle zorgen uit handen. Zoals u wellicht al hebt opgemerkt, levert HonkoopHoveniers ook graag een bijdrage aan het hergebruik van materialen en beplanting in de tuin. Ook als u dus een renovatie wilt laten uitvoeren, kunt u planten en materialen uit uw oude tuin in uw nieuwe tuin plaatsen. Verder plant HonkoopHoveniers met plezier grote bomen en klimplanten tegen schuttingen en garage in uw tuin voor de opvulling. Ook sierborders en sierheesters (struiken) zijn zeer aan te raden, vanwege de mooie bloemen en de bladkleur in elk seizoen. Verder proberen we in onze tuinen oog te hebben voor de biodiversiteit, door allerlei verschillende planten/bomen en combinaties aan te leggen. We zijn pas tevreden als alles klopt, tot op het laatste detail. Dat noemen we onze Passie voor Perfectie.

PROJECTEN

Honkoop Hoveniers heeft de prachtigste projecten gerealiseerd voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Soms ging het om een enkele erfafscheiding, een nieuwe vijver of bestrating. Andere keren realiseerden we een volledig nieuwe tuin: van tuinontwerp tot en met tuinaanleg. Op elke opdracht zijn we even trots. Samen illustreren ze de creativiteit, flexibiliteit en vooral de brede inzetbaarheid van Honkoop Hoveniers. Ter inspiratie laten we hier vast een paar opdrachten aan u zien. Maar bevraag ons gerust: we hebben veel meer mooie voorbeelden in ons portfolio die we u graag laten zien!

Honkoop Hoveniers staat voor u klaar als het gaat om tuinontwerp, tuinrealisatie, tuinonderhoud en bestrating. De beste hovenier voor al uw tuinklussen vindt u bij ons in Meteren. Neem contact met ons op om een offerte op te vragen voor uw tuin of een vraag te stellen. Honkoop Hoveniers helpt u graag verder!