PASSIE VOOR PERFECTIE

Boomverzorging

Een van de aspecten van tuinverzorging is het verzorgen van bomen. Het hebben van bomen in uw tuin heeft veel voordelen. Zo bieden ze schaduw en geven ze allerlei nuttige dieren de mogelijkheid te leven. Daarnaast kunnen bomen vaak ook erg mooi staan in een tuin en voor een speciale sfeer zorgen. De boom moet echter wel juist onderhouden worden. Voor juiste boomverzorging bent u bij Honkoop Hoveniers op het goede adres. We snoeien de bomen en brengen hun kruinen weer in vorm. Daarnaast verzorgen we de boom door middel van bemesting van de grond onder de boom. Ook verwijderen we dode of aangetaste takken, waardoor de boom langer zal leven en zijn gezonde uitstraling behoudt. Met dit doel voor ogen bestrijden we ook effectief ongedierte of ziekten in bomen. Mocht het nodig zijn kunnen we bij Honkoop Hoveniers zelfs uw bomen kappen. Kortom, uw boomverzorging is bij Honkoop Hoveniers in goede handen!


Boomverzorging en tuinonderhoud

Doordat we ook tuinonderhoud aanbieden voor de rest van de tuin, is het voordelig te kiezen voor boomverzorging door Honkoop Hoveniers. Zo verzorgen wij niet alleen uw bo(o)m(en), maar kunnen wij ook onderhoud bieden aan de natuur, de installaties, bouwwerken en de bestrating van de rest van de tuin. Honkoop Hoveniers heeft ervaring in het vakgebied en werkt met Passie voor Perfectie aan uw tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud! Zo kunt u na ons onderhoud weer maandenlang van uw tuin genieten!


Boomverzorging kosten

De kosten van de boomverzorging verschillen per klant, omdat deze afhangen van de hoeveelheid en het soort werk dat we hebben. Doordat wij eventueel uw boomverzorging in combinatie met het onderhoud van de rest van de tuin aanbieden, kunnen wij echter wel voordelige boomverzorging aanbieden. Wanneer u vragen hebt of advies nodig hebt, kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

Bomen snoeien

Heeft uw boom te lange takken? Of vind u dat uw boom er niet meer goed uitziet? Wij van Honkoop Hoveniers weten als geen ander wat een boom nodig heeft. Het snoeien van bomen moet bijgehouden worden en moet goed gebeuren. Door uw boom te snoeien, ziet de boom er weer mooi uit. Het snoeien van bomen kan u ook uitbesteden aan ons van Honkoop Hoveniers. Onze vakmensen staan klaar voor u om u te helpen met het snoeien van uw bomen. Het snoeien wordt zorgvuldig gedaan en er wordt naar u geluisterd naar wat u precies wilt.


Bomen planten

Wilt u bomen in uw tuin? Het planten van bomen kan een lastige klus zijn. Wat wilt u precies voor boom? Hoe groot mag de boom zijn? En wat voor uitstraling moet uw boom geven? Wij van Honkoop Hoveniers zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen en tot een mooi eindresultaat te komen. Het planten van bomen kan u natuurlijk ook aan ons van Honkoop Hoveniers overlaten. Onze vakmensen weten als geen ander wat er allemaal bij het planten van een boom komt kijken en willen u graag daarbij helpen. Wij gaan in goed overleg, zorgvuldig uw bomen planten en zullen samen met u kijken naar wat de mogelijkheden zijn.


Bomen verplaatsen

Staat er een boom in de weg? Of wilt u een boom van een andere tuin in een nieuwe tuin verplaatsen? Bij Honkoop Hoveniers kan dit allemaal gerealiseerd worden. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Het verplaatsen van een boom van plek A naar plek B is een behoorlijke opgave. Wij snappen dat u dit eventueel lastig kan vinden. Daarom zullen wij van Honkoop Hoveniers u graag daarbij helpen.


Informatie of offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over de boomverzorging in uw tuin of wilt u een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan snel contact op met de specialisten van Honkoop Hoveniers, wij helpen u graag verder!

Tuin met goede boomverzorging