PASSIE VOOR PERFECTIE

Boomverzorging

Een van de aspecten van tuinverzorging is het verzorgen van bomen. Bomen hebben veel voordelen in een tuin. Zo bieden ze schaduw en geven ze allerlei nuttige dieren de mogelijkheid te leven. Daarnaast kunnen bomen vaak ook erg mooi staan in een tuin en voor een speciale sfeer zorgen. De boom moet echter wel juist onderhouden worden. Voor juiste boomverzorging bent u bij Honkoop Hoveniers op de juiste plek. We snoeien de bomen en brengen hun kruinen weer in vorm. Daarnaast verzorgen we de boom door bemesting van de grond onder de boom. Ook verwijderen we dode of aangetaste takken, waardoor de boom langer zal leven en zijn gezonde uitstraling behoudt. Met dit doel voor ogen bestrijden we ook effectief ongedierte of ziekten in bomen. Eventueel kunnen we zelfs bomen kappen, mocht dat nodig zijn. Kortom, uw boomverzorging is bij Honkoop Hoveniers in goede handen!

Combineren met tuinonderhoud

Doordat we ook tuinonderhoud aanbieden voor de rest van de tuin, is het voordelig te kiezen voor boomverzorging door Honkoop Hoveniers. Zo verzorgen wij niet alleen uw bo(o)m(en), maar kunnen wij ook onderhoud bieden aan de natuur, de installaties, bouwwerken en de bestrating van de rest van de tuin. Honkoop Hoveniers heeft ervaring in het vakgebied en werkt met Passie voor Perfectie aan uw tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud! Zo kunt u na ons onderhoud weer maandenlang van uw tuin genieten! 

Boomverzorging kosten

De kosten van de boomverzorging verschillen per klant, omdat deze afhangen van de hoeveelheid en het soort werk dat we hebben. Doordat wij eventueel uw boomverzorging in combinatie met het onderhoud van de rest van de tuin aanbieden, kunnen wij echter wel voordelige boomverzorging aanbieden. Wanneer u vragen hebt of advies nodig hebt, kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.