PASSIE VOOR PERFECTIE

Bestrating

Een van de mogelijkheden bij het aanleggen van uw tuin is bestrating. Honkoop Hoveniers verzorgt dit graag voor u, in allerlei soorten en maten. Zo kunt u kiezen uit allerlei soorten stenen, maar ook voor een ondergrond als grind of schelpen. We bestraten uw oprit, maar ook (delen van) uw tuin, bijvoorbeeld in de vorm van paadjes of een terras. Ook bieden we sierbestrating aan voor bijvoorbeeld uw voortuin.

Bij het ontwerpen en aanleggen van uw gehele tuin kunt u kiezen voor bestrating. Ook leggen we uw bestrating echter met plezier aan als u niet een compleet nieuwe tuin aanlegt, maar alleen nieuwe bestrating in uw tuin wilt. Bij de bestrating van uw tuin spreken we eerst alle wensen en mogelijkheden met u door, waarna we vervolgens aan de slag gaan in uw tuin. U kunt kiezen uit allerlei soorten stenen, waaronder natuurstenen, gewone betonklinkers, grindmatten en keramiek. Voor alle soorten en mogelijkheden kunt u contact opnemen.

Voor voorbeelden van bestrating door Honkoop Hoveniers kunt u ons portfolio bekijken. Zo krijgt u een kleine impressie van wat wij voor u kunnen betekenen.

Kosten bestrating

De kosten van bestrating hangen af van een aantal zaken. Zo speelt uiteraard de gekozen soort stenen of bestrating een rol, is het van belang wat de grootte van het stuk dat bestraat wordt is en zijn eventuele andere opties die u graag wilt verwerken belangrijk. De laatstgenoemde zaak houdt bijvoorbeeld in wat voor afwerking u wenst aan de randjes en eventuele gewenste verhogingen of trappen om de bestrating af te maken. Samen overleggen we over de mogelijkheden en kunnen we een prachtig design voor u opstellen. We gaan hierbij klantgericht te werk, want uw wensen zijn uiteraard het belangrijkst. Alleen dan kunnen we uw droomtuin realiseren, waarvan u met ons onderhoud jarenlang kunt genieten in ieder seizoen.

Contact bestrating

Voor informatie over alle mogelijkheden, ook in combinatie met uw wensen, kunt u contact met ons opnemen. We zijn te bereiken via het contactformulier, maar ook via de contactmogelijkheden rechts bovenin het scherm. We helpen u graag verder met onze jarenlange ervaring en persoonlijke aandacht en advies! Uiteraard kunt u ook een offerte opvragen.