PASSIE VOOR PERFECTIE

Bestrating

Een van de mogeljikheden bij het aanleggen van uw tuin is bestrating. Honkoop Hoveniers voor u verzorgen, in allerlei soorten en maten. Zo kunt u kiezen uit allerlei soorten stenen, maar ook voor een ondergrond als grind of schelpen. We bestraten uw oprit, maar ook (delen van) uw tuin, bijvoorbeeld in de vorm van paadjes of een terras. Ook bieden we sierbestrating aan voor bijvoorbeeld uw voortuin.

 

Bij het ontwerpen en aanleggen van uw gehele tuin kunt u kiezen voor bestrating. Wanneer u echter niet kiest voor een nieuwe tuin aanleggen, maar u alleen nieuwe bestrating in uw tuin wilt, is dit ook mogelijk. Bij de bestrating van uw tuin spreken we eerst alle wensen en mogelijkheden met u door, waarna we vervolgens aan de slag gaan in uw tuin. U kunt kiezen uit allerlei soorten stenen, waaronder natuurstenen, gewone betonklinkers, grindmatten en keramiek. Voor alle soorten en mogelijkheden kunt u contact opnemen.

 

Voor voorbeelden van bestrating door Honkoop Hoveniers kunt u ons portfolio bekijken. Zo krijgt u een kleine impressie van wat wij voor u kunnen betekenen.

Kosten bestrating

De kosten van bestrating hangen af van een aantal zaken.

  • De gekozen soort stenen of bestrating
  • De grootte van het stuk dat bestraat wordt
  • Eventuele andere opties

De laatstgenoemde zaak houdt bijvoorbeeld in wat voor afwerking u wenst aan de randjes en eventuele gewenste verhogingen of trappen om de bestrating af te maken. Voor informatie over alle mogelijkheden, ook in combinatie met uw wensen, kunt u contact met ons opnemen. We zijn te bereiken via het contactformulier, maar ook via de contactmogelijkheden rechts bovenin het scherm. We helpen u graag verder met onze jarenlange ervaring en persoonlijke aandacht en advies! Uiteraard kunt u ook een offerte opvragen.