PASSIE VOOR PERFECTIE

Bestrating

Bij het aanleggen van uw tuin heeft u veel opties. Bestrating is een van deze mogelijkheden. Ons hoveniersbedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van hoogwaardige bestrating. Wij zorgen dat dit niet alleen mooi, maar ook functioneel is. Honkoop Hoveniers verzorgt dit alles graag voor u, in allerlei soorten maten. Met onze jarenlange ervaring in het vak weten we precies welke soorten bestrating geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Bent u op zoek naar een moderne uitstraling met strakke tegels of juist een rustieke look met kasseien of kinderkopjes. Wij bezitten de kennis en expertise om u te helpen met de perfecte keuze maken.


Maar naast de keuze in verschillende soorten stenen kunt u ook voor een ondergrond kiezen zoals als grind of schelpen. We doen echter meer dan alleen het selecteren van de juiste materialen. Denkt u aan het bestraten uw oprit, maar ook (delen van) uw tuin, bijvoorbeeld in de vorm van paadjes of een terras. Ook bieden we sierbestrating aan voor bijvoorbeeld uw voortuin. Ons team van vakkundige hoveniers zorgt ervoor dat de bestrating vakkundig wordt aangelegd, zodat deze niet alleen mooi oogt, maar ook lang mee gaat.


Bij het ontwerpen en aanleggen van uw gehele nieuwe tuin kunt u kiezen voor bestrating, maar ook leggen we uw bestrating met plezier aan als u niet een compleet nieuwe tuin aanlegt, maar alleen nieuwe bestrating in uw tuin wilt. Bij de bestrating van uw tuin spreken we eerst alle wensen en mogelijkheden met u door, waarna we vervolgens aan de slag gaan in uw tuin. U kunt kiezen uit allerlei soorten stenen, waaronder natuurstenen, gewone betonklinkers, grindmatten en keramiek. Voor alle soorten en mogelijkheden kunt u contact opnemen.


Voor voorbeelden van bestrating door Honkoop Hoveniers kunt u ons portfolio bekijken. Zo krijgt u een kleine impressie van wat wij voor u kunnen betekenen.

Kosten bestrating

De kosten van bestrating hangen af van een aantal zaken. Zo speelt uiteraard de gekozen soort stenen of bestrating een rol, is het van belang wat de grootte van het stuk dat bestraat wordt is en zijn eventuele andere opties die u graag wilt verwerken belangrijk. De laatstgenoemde zaak houdt bijvoorbeeld in wat voor afwerking u wenst aan de randjes en eventuele gewenste verhogingen of trappen om de bestrating af te maken. Samen overleggen we over de mogelijkheden en kunnen we een prachtig design voor u opstellen. We gaan hierbij klantgericht te werk, want uw wensen zijn uiteraard het belangrijkst. Alleen dan kunnen we uw droomtuin realiseren, waarvan u met ons onderhoud jarenlang kunt genieten in ieder seizoen.

Contact bestrating

Kortom, als u zoekt naar de beste bestrating in Tiel bent u bij ons aan het juiste adres, Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij u kunnen hepen bij het creëren van de perfecte buitenruimte. Vraag naar alle mogelijkheden, ook in combinatie met uw wensen, bij een van onze vakexperts. We zijn te bereiken via het contactformulier, maar ook via de contactmogelijkheden rechts bovenin het scherm. We helpen u graag verder met onze jarenlange ervaring en persoonlijke aandacht en advies! Uiteraard kunt u ook een offerte opvragen.