PASSIE VOOR PERFECTIE

Bestrating

Een van de mogeljikheden bij het aanleggen van uw tuin is bestrating. Honkoop Hoveniers voor u verzorgen, in allerlei soorten en maten. Zo kunt u kiezen uit allerlei soorten stenen, maar ook voor een ondergrond als grind of schelpen. We bestraten uw oprit, maar ook (delen van) uw tuin, bijvoorbeeld in de vorm van paadjes of een terras. Ook bieden we sierbestrating aan voor bijvoorbeeld uw voortuin.

 

Bij het ontwerpen en aanleggen van uw gehele tuin kunt u kiezen voor bestrating. Wanneer u echter niet kiest voor een nieuwe tuin aanleggen, maar u alleen nieuwe bestrating in uw tuin wilt, is dit ook mogelijk. Bij de bestrating van uw tuin spreken we eerst alle wensen en mogelijkheden met u door, waarna we vervolgens aan de slag gaan in uw tuin. U kunt kiezen uit allerlei soorten stenen, waaronder natuurstenen, gewone betonklinkers, grindmatten en keramiek. Voor alle soorten en mogelijkheden kunt u contact opnemen.

 

Voor voorbeelden van bestrating door Honkoop Hoveniers kunt u ons portfolio bekijken. 

Kosten bestrating

De kosten van bestrating hangen af van een aantal zaken.

De laatstgenoemde zaak houdt bijvoorbeeld in wat voor afwerking u wenst aan de randjes en eventuele gewenste verhogingen of trappen. Voor informatie over alle mogelijkheden, ook in combinatie met uw wensen, kunt u contact met ons opnemen. 

Neem contact op
Powered by Web-Lease