PASSIE VOOR PERFECTIE

Bestrating Tiel

Bent u op zoek naar een hovenier die voordelig en op maat de bestrating van uw tuin verzorgt? De specialisten van Honkoop Hoveniers verzorgen met Passie voor Perfectie de bestrating van uw tuin. Met onze jarenlange ervaring kunnen we u goed verder helpen in het maken van keuzes en het daadwerkelijk aanleggen van uw tuin. Bestrating is bij ons mogelijk in alle maten, of het nu de voor- of achteruin betreft, of het nu gaat om sierbestrating of bestrating van looppaden. Daarnaast hebben we allerlei verschillende soorten bestrating, waaronder tegels, klinkers en grind. Ook deze categoriën zijn weer op te delen in allerlei mogelijkheden.

Voor een kleine impressie van wat wij voor u kunnen betekenen, kunt u een kijkje nemen in ons portfolio

Mogelijkheden bestrating Tiel 

Zoals hierboven al staat vermeld, zijn er talloze mogelijkheden met betrekking tot bestrating van uw tuin in Tiel. Met betrekking tot de stenen hebt u keuze uit o.a. natuurstenen, gewone betonklinkers en keramiek. Maar daarmee houdt ons assortiment nog lang niet op. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken en uw vragen te stellen! 

Allereerst gaan we in gesprek met u om uw wensen te bespreken en een ontwerp op te stellen. Hierbij maakt het niet uit of u concrete wensen hebt of eigenlijk nog geen enkel idee van wat u wilt en wat mogelijk is. We helpen u graag met persoonlijk advies en aandacht voor uw tuin. 

Kosten bestrating Tiel

De kosten voor de bestrating hangen af van een aantal zaken. Zo is het belangrijk welke soort bestrating u kiest, hoeveel bestrating er nodig is en of u eventuele andere wensen hebt. Onder het laatst vernoemde valt bijvoorbeeld welke afwerking u wenst aan de randjes en of u verhogingen of trapjes wilt. Voor een goed beeld van het kostenplaatje voor uw tuin kunt u uiteraard een offerte opvragen.