PASSIE VOOR PERFECTIE

Bestrating Geldermalsen

Wilt u uw tuin in Geldermalsen laten bestraten? Honkoop Hoveniers werkt aan uw tuin met Passie voor Perfectie. Doordat we jarenlange ervaring hebben, kunnen onze vakspecialisten u helpen met persoonlijk advies en juiste aandacht voor uw tuin. We gaan met u in gesprek over de mogelijkheden en we bespreken uw wensen, zodat we een helder beeld krijgen van wat u voor u ziet. We helpen u met het maken van goede keuzes door ons vakmansoog te gebruiken. Als u een indruk wilt van wat wij voor u kunnen betekenen, kunt u eens een kijkje nemen in ons portfolio

Mogelijkheden bestrating Geldermalsen

Er zijn vele mogelijkheden met betrekking tot bestrating van uw tuin in Geldermalsen. Honkoop Hoveniers kan dit in allerlei soorten en maten realiseren. Zo hebt u de keuze uit allerlei soorten stenen, tegels, klinkers of grind. Ook binnen deze categoriën zijn er weer allerlei soorten. Zo hebt u o.a. de keuze uit natuurstenen, keramiek en gewone betonklinkers. Daarmee is ons assortiment nog lang niet genoemd, neem contact met ons op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken!

Onze vakspecialisten bespreken uw wensen met u en houden u de mogelijkheden voor, en nadat de keuze is gemaakt gaan we zo snel mogelijk aan de slag met het aanleggen van uw bestrating! Vervolgens kunnen we het nodige onderhoud verzorgen, zodat u jarenlang en in elk seizoen kunt genieten van uw droomtuin! Honkoop Hoveniers volgt dus het stappenplan van ontwerp, aanleg en onderhoud. 

Kosten bestrating Geldermalsen Honkoop Hoveniers

Wat de kosten zijn voor de bestrating van uw tuin in Geldermalsen, hangt van een aantal factoren af. Zo speelt de soort bestrating en de hoeveelheid ervan mee, maar is het ook van belang te weten of u nog andere opties wilt. Onder deze laatst genoemde vallen bijvoorbeeld verhogingen, trapjes en afwerking aan de randen. Om een precies beeld te krijgen van wat de bestrating van uw tuin ongeveer zal kosten, kunt u uiteraard een offerte opvragen.