PASSIE VOOR PERFECTIE

Bestrating Buren

Zoekt u bestrating in Buren? Honkoop Hoveniers uit Meteren is gevestigd op nog geen 5 minuten rijden van Buren. Honkoop Hoveniers is de juiste oplossing om uw plan voor het aanleggen van bestrating of sierbestrating te realiseren. Wij leggen u graag uit waarom wij van Honkoop Hoveniers de beste zijn voor een tuinbestrating en sierbestrating in de omgeving van Buren. 


Betegelen Buren

Wilt u betegeling in Buren? Bij Honkoop Hoveniers bent u op het juiste adres. Als Honkoop Hoveniers is het onze ambitie om de bestrater van Buren te zijn. Met ons hechte team collega-ZZP'ers kunnen wij uw wensen voor bestrating of sierbestrating in vervulling laten komen. Of het nu om grote natuurstenen tegels of gewone klinkers gaat, bij Honkoop Hoveniers is het geen enkel punt en kan er snel geschakeld worden om zo tot een mooi resultaat te komen. Wat er bijvoorbeeld ook bij mooie tuinbestrating of sierbestrating past, is een mooie tuin. Wij van Honkoop Hoveniers kunnen naast uw tuinbestrating of sierbestrating ook een tuin naar wens voor u in Buren aanleggen. Voor meer informatie over het ontwerp, de aanleg en het onderhouden van tuinen in Buren kunt u gaan naar honkoophoveniers.nl/hovenier-buren.


Tuinbestrating in Buren

Uw tuin laten bestraten in Buren? Honkoop Hoveniers kan dit eenvoudig voor u realiseren. Door uw tuin te laten bestraten, heeft uw tuin minder onderhoud nodig. Ook ziet uw tuin er altijd netjes en verzorgd uit. Het bestraten kan met verschillende soorten stenen, zo kan het met natuurstenen, klinkers, tuintegels en andere soorten steen en tegels. Er kan cement tussen de tegels zitten, maar om er zand tussen te stoppen is ook een oplossing.


Sierbestrating in Buren

Sierbestrating laten aanleggen in Buren? De ervaren specialisten van Honkoop Hoveniers zijn de perfecte oplossing voor sierbestrating in Buren. Laat bijvoorbeeld een mooi pad of een oprit voor uw huis aanleggen. Sierbestrating kan uiteraard aangelegd worden met mooie patronen of vormen erin verwerkt.


Werkwijze Bestrating Aanleggen

Benieuwd naar de werkwijze van ons? Hieronder staan de stappen die wij doorlopen bij het aanleggen van tuinbestrating en sierbestrating.

  1. Aanvraag: U kunt op verschillende manieren een aanvraag indienen, zo kan u een gratis vrijblijvende offerte aanvragen op honkoophoveniers.nl/contact of stuur een mail naar info@honkoophoveniers.nl. Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen, zullen wij contact met u opnemen om een afspraak te maken voor een gesprek.
  2. Afspraken: Na het ontvangen van uw aanvraag, zullen wij van Honkoop Hoveniers contact met u opnemen voor een gesprek en om afspraken te maken met uw wensen.
  3. Offerte: Wanneer u de offerte van ons heb ontvangen, kunt u deze rustig lezen en ondertekenen met uw handtekening.
  4. Acceptatie Offerte: Wanneer wij de offerte hebben ontvangen met uw handtekening, nemen wij van Honkoop Hoveniers contact met u op om een datum te bespreken wanneer wij aan de slag kunnen gaan. 
  5. Bestraten: Wanneer de datum is aangebroken dat wij aan de slag kunnen gaan. Zullen wij uw tuinbestrating of sierbestrating komen aanleggen zoals wij dat al tal van jaren doen. Het zandbed wordt aangevuld en kan eventueel ook worden afgetrild. Na het egaliseren van het zandbed zullen wij met ons eigen materiaal uw tuinbestrating of sierbestrating aanleggen. Zo maken wij gebruik van bijvoorbeeld een waterpas, rotatie laser, stenen klemmen en een breed scala aan handgereedschap. Wanneer de bestrating volledig is aangelegd, zullen wij eventueel, als dat mogelijk is, uw bestrating aftrillen met een trilmachine.
  6. Achteraf: Als het aanleggen van uw tuinbestrating of sierbestrating is voltooid, wordt dit nauwkeurig nagekeken. Het nakijken zullen wij uiteraard altijd samen met u doen. U kan ons van Honkoop Hoveniers direct aanmerkingen geven en wij kunnen die aanmerkingen met u bespreken. Wanneer alles naar wens is, kunne wij u eventueel extra advies geven over de nazorg van uw tuinbestrating of sierbestrating. Het is uiteraard ook mogelijk om het onderhoud van uw bestrating direct aan ons uit te besteden.


Offerte aanvragen

Vraag een gratis vrijblijvende offerte aan