PASSIE VOOR PERFECTIE

Tuinonderhoud

Is het hard nodig om tuinonderhoud uit te voeren, maar hebt u geen zin of tijd om er weer tegenaan te gaan? Bij Honkoop Hoveniers bent u ook voor tuinonderhoud aan het goede adres. We onderhouden uw voor- en achtertuin. We komen zo vaak als u wilt langs om uw tuin tot in de puntjes te verzorgen. Een nette tuin kost energie en tijd en vereist ook kennis. Met onze vakkennis, jarenlange ervaring en professionele manier van werken is uw tuinonderhoud bij ons in goede handen. Iedere tuin is anders, dat weten wij als geen ander. Daarom kunnen wij precies het juiste werk leveren voor uw tuin. Er zijn verschillende mogelijkheden met betrekking tot het tuinonderhoud.

  • Een seizoenonderhoudsbeurt
  • Periodiek onderhoud
  • Wekelijks/maandelijks onderhoud

Bij tuinonderhoud kun je denken aan allerlei verschillende werkzaamheden. Honkoop Hoveniers verzorgt de volgende onderhoudswerkzaamheden. Wij doen dat met Passie voor Perfectie, zodat jouw tuin weer tot in de puntjes in orde is als we vertrekken. Zo verwijderen en bestrijden we het onkruid, snoeien en grasmaaien we waar nodig, spuiten we tegels schoon en kunnen we bestrating ophogen. Ook kunnen we boomverzorging uitvoeren op de juiste wijze.

Tuinonderhoud renovatie

Ook wanneer uw tuin zo'n zooitje is dat u het niet meer ziet zitten hem op te knappen met een onderhoudsbeurt, bent u bij ons aan het goede adres. Wij kunnen uw tuin namelijk ook leeghalen en samen met u een ontwerp maken voor een nieuwe tuin. Ook is het mogelijk uw tuin te renoveren. In uw nieuwe tuin kunnen ook planten en struiken hergebruikt worden, die in uw vorige tuin stonden. Duurzaamheid is immers van groot belang. Zo zijn er altijd mogelijkheden voor uw tuin, of het nu tuinonderhoud of tuinrenovatie is! 

Tuinonderhoud kosten

Uiteraard kan Honkoop Hoveniers daarna uw tuin mooi bijhouden en onderhouden, zodat u voortaan in alle seizoenen blijft genieten van uw droomtuin. Dat alles voor een aantrekkelijk tarief, aangezien we samenwerken met een hecht team van collega-ZZP'ers en zo brede inzetbaarheid kunnen realiseren voor uw tuinonderhoud. Voor voordelig tuinonderhoud tegen een mooie kwaliteit bent u bij ons op de goede plek. De kosten voor het tuinonderhoud hangen af van de hoeveelheid werk wij aan uw tuin hebben. Is het enkel bijwerken of is er sprake van achterstallig onderhoud? Uiteraard speelt het ook een rol hoe vaak u wenst dat we langskomen.

Contact tuinonderhoud

Wij komen voor uw tuinonderhoud langs volgens planning of gewoon op afspraak. Neem contact met ons op voor meer informatie over de kosten en om uw afspraak te plannen. Wanneer u niet goed weet wanneer de beste tijd is om de onderhoudsbeurt voor uw tuin te plannen, willen we u daar ook zeker mee verder helpen. Laat uw tuinonderhoud uitvoeren door de ervaren hoveniers van Honkoop Hoveniers en geniet het hele jaar door van uw droomtuin!

Neem contact op voor vragen over de mogelijkheden via een van de contactmogelijkheden rechts bovenin het scherm of via het contactformulier. Wij helpen u zo snel mogelijk verder! Uiteraard kunt u ook een offerte opvragen voor een indicatie van de kosten voor tuinonderhoud in uw tuin.